Besteforeldre på besøk!!

Idag gikk Ragnhild og Thor-Øistein på besøk til Yngvar og Liv. For det første er det kjempehyggelig å besøke vennene og for det andre trenger vi påfyll av mediekunnskap. For 2 “litt eldre” et det ikke lett å være egne redaktører og skribenter i bloggen vår. At bilder fra tid til annen kommer opp ned får så være sin sak. Men er vi engasjerende nok? Blir leserene nysgjerrige av bildene våre osv. Dette skal vi prøve å se på og prøve å gjøre så godt vi kan.

Familien Andersen har verdens mest barnevennlige hus og hage. Ute er det selvsagt lekeapparater og i stuen finner vi putesofa som barna hopper i. Fra taket henger tau, taustige og turneringer. På gulvet ligger myke turnmatter. Barna på 7, 5 og 1 og et halvt leker vekselvis med lego og turnapparatene og det er topp. De er alle spreke men toppen er å se den minste vekselvis suge pupp og henge opp ned i ringene uten hjelp!! Etter hvert hadde vi sittet rundt bordet en times tid og hva er vel da mer enn naturlig enn å “leke-trene” med barna. Kfr bildet.

Hva slags “innspill” er egentlig dette? En ting er at vi lærte endel og takk for det. Men vi hadde det også moro med leketrening med barna. Deilig å være en slags reservebesteforelder.

Hilsen Thor-Øistein

1 kommentar
  1. Så utrolig hyggelig med besøk av dere sprekingene! Og når det gjelder læring, så er det definitivt vi som lærer mest!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg