Jane Fonda og Thor-Øistein !

Nå kan de fleste lure på hva vi har med hverandre å gjøre!! Men først en presentasjon av Jane Fonda. I desember blir hun 80. Hun har spilt inn 50 filmer og har 2 Oscar statuetter. Hun har laget 20 videoer, hovedsakelig om kvinner og fysisk trening. Hun er den store guruen når det gjelder dette emnet.

I forbindelse med New York maraton 1986 eller 1987 opplevde jeg henne på en stand og hun var den store celebritet ! Jeg vil ikke påstå at jeg fikk hilse på henne men det var ikke langt fra. 

At hun har trent mye selv og har fremmet en såkalt sunn livsstil er klinkende klart. Men hva kan så være grunnen til helseproblemene som dukket opp? Hun har hatt benskjørhet og slitasje i flere ledd som resulterte i ett par proteser. Ble det for mye av det meste  og “for sunn” og for lite mat ?? Hun har vært inne på det selv. Ellers kanskje bare uflaks ??

Hun er nå aktuelle med en ny Netflix kjærlighets film med Robert Redford. Han ser god og skrukkete ut slik man skal se ut når man er født i 1936 (som TØ), og hun ser ut som 65, litt kirurgi hjelper bra, men hvorfor det? Hun tilstår at begge har saker og ting som henger både her og der, men filmingen med kyssing og sener i senga var deilige. Hun antyder at dette var bedre enn før.

Vi gleder oss til filmen som kommer 29 september .

Hilsen Thor-Øistein

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg