18.04.2015

I dag er den første virkelige vårdagen i Oslo og langs Akerselva springer trærne ut mer for hver dag. Ingenting er så vakkert som våren når alt står på spranget og forventningene om sommer stiger.

I morgen reiser vi med en gruppe seniorer til Tyrkia for å trene med Mykje Meir; nesten litt trist å reise fra våren her hjemme. en uke med flere treningsøkter om dagen sammen med 60+ kvinner og menn blir helt sikkert både hyggelig og utbytterikt. Når vi skal trene så pass mye er det kjempeviktig at vi har med oss gode instruktører som kan veilede den enkelte og sørge for variert trening. Dette har jeg vært med på tidligere og vet det blir veldig bra!

Det å komme i gang med regelmessig fysisk aktivitet er spesielt viktig for oss i seniorlivet – og en slik tur som dette kan være en god start. Vi må tenke på at vi helst skal leve et godt liv i mange år – da må kroppen klare å bære oss – vi må komme oss ut av sengen, av sofaen og godstolen. Det skal ikke så mye til som jeg har vært inne på tidligere, 5-10 minutter bøy og tøy om morgenen, en tur på 30 minutter, helst med litt rask gange og så ut av godstolen med regelmessige mellomrom når vi har benket oss foran TVen om kvelden.

Jeg må jo hisse meg litt opp over våre folkevalgte før jeg forlater landet for en uke! Hvorfor er det greit å selge våpen og våpendeler til bl.a. Saudi Arabia når vi vet hvordan de daglig bryter menneskerettighetene? Det å fengsle personer fordi de uttaler seg om menneskerettighetsbrudd er et menneskerettighetsbrudd! Og så er vi liksom venner med dem og skuffer inn penger ved å selge dem våpen! Dette går et samlet Storting inn for! Skam oss! Her er ingen bedre enn andre – både høyre- og venstresiden er like tannløse når det gjelder våpensalg. Ønsker vi en fredeligere verden eller ikke?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg