Urettferdig !!! 18mndr utestengelse!!

At idretten har greid å bygge opp et rettssystem som ikke rimer med vanlig rettsoppfatning er helt utrolig! Det er endel som tyder på at regelverket skal skal tas opp til ny vurdering med det første, men det er for sent !

I en revisjonen av WADA s regler understrekes  at det i hver enkelt sak skal tas hensyn til “proporsjonalitetsprinsippet “, og vanlige hensyn til menneskerettigheter. Både Antidoping Norge, FIS (internasjonale skiforbund) ,WADA og CAS (apelliinstansen) har vurdert uaktsomheten til Therese Johaug som lettgradig. Er dette nå revurdert ?

For folk flest er en uaktsom bruk av leppesalve som inneholder et forbudt stoff, men som ikke gir fordeler hverken i konkurranser eller trening, grunn tilstrekkelig til å bli utelukket fra all konkurranseidrett i 18 MNDR. helt UTROLIG !

For bestefar Endsjø med et langt liv med unge idrettsutøvere, er det ikke noe problem å se hvordan Therese nå har det. Egentlig glad for at egne barnebarn elsker aktivitet, men neppe når det nivået at de blir utsatt for dette.

Finsk skiidrett har fått den hevnen de har ønsket seg etter at massiv doping ble avslørt for noen år siden i Finland. Litt usaklig av meg; en av 3 dommere i CAS er finne !

Jeg håper nå at Antidpoing arbeidet i fremtiden konsentrerer seg om de store “fiskene”. Juks med blod, hormoner og snart gener er det som virkelig truer idrettens troverdighet.

Helt til slutt, jeg er sint og oppbrakt og bruker mange !!!!!!’

2 kommentarer
  1. Jeg forstår svært godt storebrors utblåsing. Dette stemmer ikke med alminnelig rettsoppfatning og kan vanskelig tjene saken. Denne dommen bør også lære norske medier noe om hvordan de omtaler andre idrettsutøvere som har fått dommer på tvilsomt grunnlag.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg